• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.79
  • Dolar 19.0807
  • Euro 20.5593
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 6 °C

Gençler gelecekleri için ter döküyor

Gençler gelecekleri için ter döküyor
Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği spor ve polis akademisi hazırlık kurslarına katılan gençler gelecekleri için ter döküyor.

Çayırova Belediyesi, ilçenin yarınları olan gençlerin iyi bir meslek sahibi olması için kurslar düzenliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Polis Meslek Eğitim Merkezi, Polis Meslek Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Fakültesi sınavlarına hazırlanan lise son sınıf ve mezun öğrenciler 7-8 ay sürecek kurslarda yoğun bir hazırlık yapıyor.

Milli Savunma Üniversitesi, Bekçilik ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu için sözlü mülakat ve parkur sınavlarına da hazırlanan gençlere tecrübeli eğitimciler ders veriyor.

Çayırova Belediyesi, kurslara katılan 70 öğrencinin daha başarılı sonuçlar elde edebilmesi için bilgi evleri ve gençlik merkezinde TYT hazırlık kursları da düzenleyecek.

Geçen yıl düzenlenen kurslara 50 kişi katılmış, TYT’yi kazanan 20 öğrenciden 15'i çeşitli üniversitelere yerleşmişti.

 

Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2020 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.